Zelené rezance so špargľou a smotanou
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
zelené rezance
250
g
konzerva špargle
1
PL
hladká múka bezlepková
30
g
maslo
2
dl
sladká smotana
mleté čierne korenie
soľ
strúhaný parmezán
postup
V osolenej vode uvaríme rezance asi 6 až 8 minút, scedíme a necháme odkvapkať. Z konzervy vyberieme špargľu, necháme odkvapkať, odrežeme špičky a spolu s byľou podusíme na roztopenom masle. Prilejeme polovičku smotany, všetko postrúhame parmezánom a zahustíme na miernom ohni. Vo zvyšnej smotane rozmiešame múku, osolíme, okoreníme a pridáme podusenú špargľu a zohrejeme. Servírujeme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.