Pridať recept

Zelené rezance so špargľou a smotanou

Zelené rezance so špargľou a smotanou
Zdroj: receptarka

ingrediencie

250 g
zelené rezance
250 g
konzerva špargle
1 PL
hladká múka bezlepková
30 g
maslo
2 dl
sladká smotana
mleté čierne korenie
soľ
strúhaný parmezán

postup

V osolenej vode uvaríme rezance asi 6 až 8 minút, scedíme a necháme odkvapkať. Z konzervy vyberieme špargľu, necháme odkvapkať, odrežeme špičky a spolu s byľou podusíme na roztopenom masle. Prilejeme polovičku smotany, všetko postrúhame parmezánom a zahustíme na miernom ohni. Vo zvyšnej smotane rozmiešame múku, osolíme, okoreníme a pridáme podusenú špargľu a zohrejeme. Servírujeme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať