Pridať recept

Pravý tatársky biftek

ingrediencie

400 g
sviečkovica
4 ks
žĺtok
80 g
cibuľa
podľa chuti
soľ, čierne korenie mleté, sardelová pasta, horčica, červená paprika, kyslá uhorlka

postup

Sviečkovicu posekáme nadrobno, posolíme, okoreníme, premiešame a sformujeme štyri bifteky. V prostriedku urobíme jamku, do ktorej vložíme surová vajíčko a trošku ho posolíme. Bifteky položíme na tanier a obložíme pokrájanou cibuľou, kyslou uhorkou, horčicou, sardelovou pastou a červenou paprikou. Podávame s pečivom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
8.10.2014 15:00 | |
+1 -0
ako to,,ze mas takú istu fotku ako vegetariánka,,nechapem,,ved sa maju používat vlastne fotky jedál.