FOTORECEPT: Špenátový prívarok z čerstvých listov
3
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
olivový olej
300
g
čerstvé špenátové listy
1
kocka
slepačí bujón
100
ml
sladká smotana
soľ
mleté čierne korenie
postup
1.
Cibuľku popražíme na oleji, pridáme bujón, trochu vody, nech sa bujón rozpustí.
2.
Prilejeme smotanu, osolíme a okoreníme.
4.
Premiešame, dusíme 2 - 3 minúty, kým špenát nezavädne.
6.
Podľa potreby dochutíme soľou, korením a citrónovou šťavou.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.