Hermelínová polievka
6
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
750
ml
vývar
1
PL
maslo
1/2
šálka
strúhanka
1
ks
hermelín
1
ks
vajce
vegeta
kari korenie
soľ
postup
1.
Na masle jemne opražíme strúhanku a potom ju zalejeme vývarom. Pridáme nakrájaný hermelín, všetko premixujeme a dáme variť. Keď sa nám už polievka varí, zahustíme ju vajcom, osolíme a okoreníme podľa chuti.
2.
Polievku môžme podávať s pečeným chlebíkom. Výborne chutí, ak do nej pridáme bylinky (napr. petržlenovou vňaťou).
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.