Hríbové krokety
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
hríby
20
g
masť
20
g
cibuľa
100
g
žemľa
20
g
krupica
60
g
strúhanka
80
g
masť
1
ks
vajce
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, strúhanka na obaľovanie
postup
Na masti zapeníme cibuľu, pridáme pokrájané hríby, trochu podlejeme a dusíme. Potom pridáme namočené, vytlačené žemle, vajce, krupicu, strúhanku, čierne korenie, soľ, dobre premiešame a necháme chvíľu stáť, aby krupica napučala. Potom formujeme krokety, obalíme v strúhanke a vypražíme na masti.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.