Bryndzové halušky s tofu syrom
3
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
zemiaky
100
g
polohrubá múka
100
g
hladká múka
soľ
120
g
bryndza
100
g
Tofu údené alebo lahôdkové
postup
Opečené tofu perfektne nahradí opraženú slaninku. Vyskúšajte vegetariánsku verziu slovenskej klasiky.
1.
Z postrúhaných zemiakov, múky a soli urobíme cesto. Do vriacej osolenej vody hádžeme halušky. Scedíme, primiešame bryndzu a zamiešame. Naložíme na tanier, polejeme kyslou smotanou a tofuškvarkami. Prizdobíme aj nakrájanou pažítkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.