Pridať recept

Celozrnný chlebík

1
porcia
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
celozrnná múka
100 g
špaldová múka
1 KL
sóda bikarbóna
300 ml
vlažná voda
2 KL
morská soľ
podľa chuti
tekvicové semiačka, sézamové semiačka

postup

1.
Všetky suroviny zmiešame, vypracujeme cesto. Dáme do vymastenej formy, posypeme semiačkami a dáme piecť. Po upečení chlebík vyklopíme.
Celozrnný chlebík
Celozrnný chlebík
Zdroj: dorisa
 
2.
Dobrú chuť.
Celozrnný chlebík
Celozrnný chlebík
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Natalli115
25.3.2014 16:49 | |
+1 -0
Dneska som ho piekla a fakt mi pekne vyšiel. Super recept (y)
dorisa
25.3.2014 21:32 | |
+0 -0
Ďakujem, som rada, že sa vydaril. :O
Podobné články
Domáci chlieb
Už ho nikdy nevyhadzujte! TRIK, ktorý vám ušetrí peniaze, pečivo opäť ako čerstvé a rozdiel nepoznáte. Toto je to, čo musíte urobiť aj vy
Zostalo vám po víkende veľa pečiva? Určite ho nevyhadzujte! Vyskúšali sme najznámejšie metódy, ako mu opäť...
Kupovaný nízkosacharidový chlieb
Najlepší nízkosacharidový chlieb: Z jeho ceny v obchode sa vám zatočí hlava, ale doma ho upečiete za zlomok ceny, takto!
Niektoré zdravšie pečivá nás často odradzujú od kúpy svojim miniatúrnym vzhľadom a vysokou cenou. Výnimkou...
Chlieb
A kde skladujete chlieb vy? Ak na tomto mieste, robíte veľkú chybu! Suchý chlieb však nevyhadzujte, tu je návod, čo s ním môžete urobiť
Kúpili ste väčšie množstvo chleba a nestihli ste ho spotrebovať? Tu je niekoľko nápadov čo s ním a tiež...
Rýchly chlieb z panvice
Zázračný chlieb z panvice: Krásne mäkký aj na druhý deň, stačí múka, olej a nebudete sa vedieť dojesť!
"Pane in Padella" je názov špeciality z Talianska. Je to chlieb, ktorý sa pečie na panvici namiesto v rúre. A...
Chlieb
Nenechávajte chlieb v chladničke! V týchto nádobách zostane čerstvý oveľa dlhšie
Jednou z najčastejších chýb je uchovávanie chleba v chladničke. To len zdanlivo predlžuje jeho čerstvosť...