Guláš z baraniny
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
baranie pliecko
40
g
masť
100
g
cibuľa
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika, majorán, rasca, cesnak, voda
postup
Baranie mäso pokrájame na kúsky, dáme na pokrájanú cibuľu zapenenú na masti a pridáme mletú papriku a soľ. Mäso podlejeme, a za občasného podlievania dusíme. Nikdy nedávame toľko vody, aby sa mäso varilo, ale dusilo. Mäkké mäso zaprášime múkou, pridáme trochu vody a necháme zovrieť. Pridáme rascu, majorán, rozotretý cesnak a povaríme. Podávame s ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.