Pridať recept

FOTORECEPT: Pudingové mesiačiky

20
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
mrazené lístkové cesto
250 ml
mlieko
1 balíček
zlatý klas DrOetker
3 PL
kryštálový cukor
1 balíček
vanilkový cukor DrOetker
125 g
maslo

postup

1.
Lístkové cesto vyvaľkáme a pomocou formičky vykrojíme mesiačiky, poukladáme na plech s papierom na pečenie a upečieme pri teplote 180°C 15-20 minút. Z mlieka, Zlatého klasu Dr.Oetker, cukru a vanilkového cukru uvaríme hustý puding a za častého miešania necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu pridáme mäkké maslo a vyšľaháme na hladký krém.
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Zdroj: rennatte
 
2.
Upečené, vychladnuté mesiačiky rozdelíme na polovicu. Na jednu polovicu nastriekame pudingový krém.
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Zdroj: rennatte
3.
Prikryjeme druhou polovicou mesiačikov.
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Zdroj: rennatte
4.
Hotové mesiačiky pocukrujeme.
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Zdroj: rennatte
5.
Lístkové cesto 0,33€, Zlatý klas 0,30€, mlieko 0.55€, maslo 0,60€, van.cukor 0,16€ =celková cena 2€
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Fotorecept: Pudingové mesiačiky
Zdroj: rennatte
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáci chlieb
Už ho nikdy nevyhadzujte! TRIK, ktorý vám ušetrí peniaze, pečivo opäť ako čerstvé a rozdiel nepoznáte. Toto je to, čo musíte urobiť aj vy
Zostalo vám po víkende veľa pečiva? Určite ho nevyhadzujte! Vyskúšali sme najznámejšie metódy, ako mu opäť...
TOP
Dlhá história obľúbeného vianočného pečiva: Linecké koláčiky milujeme už 370 rokov
Dlhá história obľúbeného vianočného pečiva: Linecké koláčiky milujeme už 370 rokov
Dalo by sa povedať, že je to asi najobľúbenejšie vianočné pečivo a len málokto by si bez neho vedel...
Drobí sa a je suché? Už nikdy viac! Toto je tajomstvo skúsenej cukárky na dokonalé linecké cesto, je krehké,
Drobí sa a je suché? Už nikdy viac! Toto je tajomstvo skúsenej cukrárky, ako urobiť najlepšie linecké cesto, je krehké, vláčne a perfektne sa s ním pracuje
Krehké, jemné a rozplýva sa na jazyku! Ak chcete mať úžasné linecké koláčiky, dávajte si pozor na tieto...
Známy reťazec sťahuje z predaja obľúbený výrobok: V pečive našli cudzí predmet!, ilustračná fotografia
Známy reťazec sťahuje z predaja obľúbený výrobok: V pečive našli cudzí predmet!
Tento obľúbený výrobok môže byť nebezpečný! Známy reťazec informoval o stiahnutí jedného zo svojich...