Pridať recept

Ananásová trasená torta

ingrediencie

3 ks
vajce
180 g
kryštálový cukor
180 g
polohrubá múka
1 ks
vanilkový cukor
0,6 dl
voda
0,6 dl
olej
1/2 ks
prášok do pečiva
2 konzervy
ananásový kompót
2 ks
smotana na šľahanie
2 ks
vanilkový DrOetker Creme Ole puding bez varenia

postup

1.
Upečieme si korpus. Vajíčka vyšľaháme s cukrom a vanilkou. Postupne prilievame vodu a olej. na záver jemne vmiešame múku s práškom do pečiva. Cesto vylejeme do vymastenej tortovej formy a dáme piecť do vyhriatej rúry na cca 15 minút pri 170 stupňoch.
 
2.
Do misy, ktorú vieme poriadne uzavrieť, dáme 2 konzervy ananásu - aj so šťavou. Ananás môžme pokrájať na menšie kúsky, aby sa potom koláč ľahšie krájal. Prilejeme 2 šľahačkové smotany a vysypeme 2 pudingy bez varenia. Misu poriadne uzavrieme a trasieme ňou, kým nám obsah nezhustne - 1-2 minúty. Tento krém potom natrieme na korpus a dáme schladiť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať