Špagety s rybou
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
špagety
podľa chuti
soľ
500
g
rybie filé
3
ČL
olivový olej
3
ČL
slnečnicový olej
2
strúčiky
cesnaku
50
ml
biele víno
trochu
citrónová kôra
250
ml
smotana na varenie
trochu
parmezán
trochu
bylinky na ozdobenie
podľa chuti
podravka
postup
1.
Filé z ryby dobre osušíme. Nakrájame na väčšie kúsky. Ochutíme podľa potreby, prelejeme olivovým olejom a posypeme citrónovou kôrou. Pripravené file necháme odstáť približne na 10 minút. Medzi tým si môžeme uvariť špagety.
2.
Po odstáti, rybu popražíme. Pridáme pretlačený cesnak, víno a varíme až dovtedy, kým sa víno nevyparí. Rybie file zalejeme smotanou na varenie. K rybám pridáme uvarené špagety a dobre premiešame. Na záver, špagety posypeme nastrúhaným syrom a taktiež môžeme ozdobiť bylinkou podľa vlastného výberu.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.