Cigánska roštenka
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzia roštenka
100
g
údená slanina
30
g
masť
20
g
cibuľa
10
g
rajčiakový pretlak
10
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, čierne korenie mleté
trochu
voda
postup
1.
Z odležaného mäsa nakrájame rezne asi 1 cm hrubé, naklepeme, opečieme na masti a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Popražíme, pridáme rajčiakový pretlak, čierne korenie, soľ, podlejeme vodou a prikryté dusíme.
2.
Mäkké mäso zaprášime múkou, podľa potreby šťavu rozriedime vodou a povaríme. Slaninu pokrájame na plátky, opražíme a položíme ich na hotové roštenky.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.