Pridať recept

Bravčová pečienka

4
porcie
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčová pečeň
1 ks
cibuľa
2 PL
hladká múka
mletá červená paprika
mleté čierne korenie
grilovacie korenie
soľ
ryža ako príloha

postup

1.
Na rozpálenom oleji si podusíme cibuľu nakrájanú najemno. Pečienku si umyjeme a narežeme na menšie kúsky. Jemne obalíme v hladkej múke a pridáme k cibuli. Chvíľku opražíme a podlejeme vodou.
 
2.
Pridáme červenú papriku a čierne korenie a necháme dusiť, kým pečienka nezmäkne. Pred koncom varenia pridáme grilovacie korenie a dochutíme soľou. Podávame s uvarenou ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Pečeňové delikatesy
Pečeňové delikatesy: Pripravte si vyprážanú pečeň, halušky do polievky či domácu paštétu
Vnútornosti sa už na našich tanieroch neobjavujú tak často ako v minulosti. Napriek tomu nám aj tie dokážu...