Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové mäso na orechoch a víne

Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Zdroj: eruska25
3
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové mäso
2 PL
horčica
2 dl
biele víno
soľ
mleté čierne korenie
1 ČL
maizena
1 hrsť
orechy

postup

1.
Mäso pokrájame na rezance, vlašské orechy na polovičky.
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Zdroj: eruska25
 
2.
Mäso opražíme na oleji.
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Zdroj: eruska25
3.
Pridáme 2 - 3 lyžice horčice, soľ a korenie.
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Zdroj: eruska25
4.
Podlejeme vodou a dusíme.
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Zdroj: eruska25
5.
Pridáme orechy a víno, v ktorom sme rozhabarkovali maizenu. Spolu podusíme, dochutíme podľa potreby.
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Zdroj: eruska25
6.
Podávame s ryžou.
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Fotorecept: Bravčové mäso na orechoch a víne
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...