Teľací guláš s haluškami
7
porcií
stredná
náročnosť
ingrediencie
700
g
teľacie mäso
3
ks
cibuľa
60
g
tuk
20
g
hladká múka
podľa chuti
pár kvapiek octu,soľ,mletá červená peprika
postup
1.
Mäso pokrájame na väčšie kúsky.Cibuľu pokrájame a opražíme na tuku.Pokrájané mäso vložíme do vriacej vody a hneď pomocou sitka vyberieme,pokvapkáme octom a pridáme k cibuli.
2.
Osolíme,po paprikujeme a pol hodinu pomaly dusíme.Počas dusenia podlievame.Potom šťavu vydusíme na tuk,zaprášime múkou,opražíme,podlejeme a trochu povaríme.Podávame s haluškami.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.