Pridať recept

Teľací guláš s haluškami

ingrediencie

700 g
teľacie mäso
3 ks
cibuľa
60 g
tuk
20 g
hladká múka
podľa chuti
pár kvapiek octu,soľ,mletá červená peprika

postup

1.
Mäso pokrájame na väčšie kúsky.Cibuľu pokrájame a opražíme na tuku.Pokrájané mäso vložíme do vriacej vody a hneď pomocou sitka vyberieme,pokvapkáme octom a pridáme k cibuli.
 
2.
Osolíme,po paprikujeme a pol hodinu pomaly dusíme.Počas dusenia podlievame.Potom šťavu vydusíme na tuk,zaprášime múkou,opražíme,podlejeme a trochu povaríme.Podávame s haluškami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať