Mleté bravčové bifteky
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso z pliecka
1
ks
žemľa
1
ks
vajce
30
g
cibuľa
1
ks
cesnakové strúčiky
40
g
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika
podľa chuti
kečup alebo tatárská omáčka
postup
1.
Mäso zomelieme,pridáme vo vode namočenú a vytlačenú žemľu,soľ,mleté čierne korenie,mletá červená paprika,vajce,nadrobno posekanú cibuľu,rozotretý cesnak a všetko dobre premiešame.
2.
Rukou vyformujeme bifteky a z oboch strán na horúcom oleji opečieme.Na tanieri dáme na vrch kečup,alebo tatársku omáčku.Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.