Pridať recept

FOTORECEPT: Tvarohový nepečený dezert

8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
piškoty destké okrúhle
2 ks
mäkký tvaroh
2 ks
smotana kyslá
300 g
červené ríbezle
1 balíček
želatina tortová červená
2 balíčky
vanilkový cukor
2 PL
kryštálový cukor

postup

1.
Pripravíme si suroviny na výrobu tejto nepečenej torty. Ríbezle mám ešte z minuloročnej vlastnej úrody.
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
 
2.
Najprv si z ríbezlí, vanilkového cukru a tortového želé (červeného), uvaríme zmes, ktorú necháme vychladnúť (želé si rozriedime asi v 1PL vody a pridáme do ríbezlí).
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
3.
V miske zmiešame smotany s tvarohmi a vanilkovým cukrom ( kto chce sladšie,môže si pridat aj cukor)
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
4.
V tortovej forme začíname ukladať piškóty tak, že vystelieme dno formy piškótami rovným naspodok.
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
5.
Potom nanesieme zmes tvarohu a smotany a na to dáme vychladnutú ríbezľovú želatínovú zmes.
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
6.
Potom zas naukladáme piškóty.
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
7.
A nakoniec to zatrieme zvyškom tvarohovo-smotanovej zmesi. Ozdobíme zvyškom piškot.
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
8.
Túto nepečenú tortu zakryjeme potravinárskou fóliou a dáme do chladu na zoznámenie sa. Krájame porcie.
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
9.
Pri servírovaní môžeme jednotlivé kúsky dekorovať polevou - ovocným topingom. Dobrú chuť.
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Fotorecept: Tvarohový nepečený dezert
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať