Pridať recept

FOTORECEPT: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ

Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
3
porcie
12
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

115 g
paštéta Zámocká pálivá nátierka
60 g
tvaroh hrudkovitý
60 g
maslo
3/4 dl
víno červené suché Zweigeltrebe
1 ks
cesnak mladý s vňaťou
1 ks
cibuľka mladá aj s vňaťou
1/4 ČL
korenie nové mleté
trochu
morská soľ

postup

1.
Pripravíme si suroviny.
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
 
2.
Cibuľu, cesnak dobre umyjeme. Cibuľku aj cíby nakrájame na tenké kolieska, cesnak na malé kúsky, použila som aj listy a hornú časť byle v dĺžke asi 20cm, táto je ešte dosť mäkká a šťavnatá. Všetko pokrájame na krátko. Maslo posekáme na menšie kúsky, paštétu vyberieme z kelímka.
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
3.
Cibuľku aj cesnak v panvici zalejeme vínom, okoreníme, premiešame a dáme zohriať asi na 5 minút na teplotu, pri ktorej sa udrží na panvici ruka.
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
4.
Pridáme maslo a za tepla rozmiešame, trošku osolíme.
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
5.
Potom nasleduje paštéta, rozmiešame.
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
6.
Nakoniec do zmesi dobre vmiešame tvaroh.
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
7.
Prelejeme do kelímka, misky a dáme stuhnúť do chladničky.
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
8.
Konečné dielo.
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
9.
Ráčte zdegustovať a si pošmáknuť!
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Fotorecept: Paštétová nátierka SAVURÉ PÚR ŠATÓ
Zdroj: zuna7
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Jednoduchý trik, ktorým vylepšíte chuť vína
Dekantujte práve otvorené vínko, aby naplno rozvinulo svoju chuť.
Varené víno
Tento 100-ročný recept sa robí v každej domácnosti, ale o tomto ste ešte nikdy nepočuli, je to legenda
Čo by to bolo za vianočné obdobie bez nádhernej korenistej vône horúceho vareného vína! Povieme vám, akých...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré...
Máte radi prosecco? Toto sú najobľúbenejšie koktaily zo šumivého vína
Máte radi prosecco? Toto sú najobľúbenejšie koktaily zo šumivého vína
Prosecco koktaily sú klasikou na uvoľnené letné aperitívy počas teplých dní. Vybrali sme pre vás päť...
Cheers in confinement times
Tento drink mi namiešala kamarátka na oslave, musím sa oň podeliť! Ľahká a svieža chuť, ideálny na horúce dni
Vynikajúci osviežujúci nápoj, ktorý musíte vyskúšať, určite očarí aj vás!