Jahňacie fašírky
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
jahňacie mäso
100
g
rožok
1
dl
mlieko
1
ks
vajce
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
3
dl
olej
postup
1.
Jahňacie mäso zomelieme na jemno, pridáme soľ, korenie, vajcia a dobre premiešame. Potom pridáme opraženú nadrobno pokrájanú cibuľku. Do zmesi ďalej zapracujeme v mlieku namočené rožky.
2.
Všetko spolu poriadne premiešame. Zo zmesi potom vytvarujeme fašírky, ktoré opražíme na rozpálenom oleji z oboch strán do ružova. Podávame s čerstvou zeleninou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.