Pridať recept

FOTORECEPT: Smotanové kuracie prsia na póre

Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Zdroj: Vendelincok

ingrediencie

600 g
kuracie prsia
3 ks
cibuľa
100 g
tavený syr
300 g
pór
1 konzerva
sterilizovaná kukurica
250 ml
smotana na varenie
1 PL
ovsená múka
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Umyjeme mäso, očistíme cibuľu, umyjeme pór. Pór sa najlepšie umyje tak, že odkrojíme začiatok, zelené konce a prekrojíme ho pozdĺžne. Takto vieme pór umyť aj medzi vrstvami, kde býva hlina.
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Zdroj: Vendelincok
 
2.
Cibuľku nakrájame na drobno, pór na mesiačiky. Opražíme na troche oleja.
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Zdroj: Vendelincok
3.
Pridáme nakrájané mäso a opražíme do biela.
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Zdroj: Vendelincok
4.
Podlejeme vodou a necháme podusiť do mäkka.
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Zdroj: Vendelincok
5.
Pridáme kukuricu, syr,
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Zdroj: Vendelincok
6.
smotanu na varenie.
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Zdroj: Vendelincok
7.
Prevaríme a podľa potreby zahustíme lyžicou múky.
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Fotorecept: Smotanové kuracie prsia na póre
Zdroj: Vendelincok
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
adrys456
28.7.2014 12:30 | |
+6 -2
prave som dovarila obedík, všetkým chutilo, ukladám si receptík, ďakujem za inšpiráciu (y) :) <3
Anonymný nick
10.3.2014 13:05 | |
+8 -38
Ospravedlnujem sa za nazor, ale pokial sa budu ludia pokusat varit recepty tohto typu, tak sa slovenska gastronomia zial nema sancu pozdvihnut z tej velmi mizernej urovne kde je nikam vyssie. Uz som chcel napisat, ze jedine male plus tam je, ze tam nebolo pouzite ziadne umele svinstvo (aj ked teda kukurica z plechovky), no potom som si vsimol taveny "syr" takze ani len to male plus.
mariamuranyiova
25.3.2014 17:01 | |
+21 -4
Myslim si, ze ako rychla vecera v pohode. Nikomu neublizi. Vyrastli sme na takych jedlach, neviem, preco sa v dnesnej dobe treba hrat na sofistikovanych kucharov. Maja
mariamuranyiova
25.3.2014 17:03 | |
+6 -1
Myslim si, ze ako rychla vecera v pohode. Nikomu neublizi. Vyrastli sme na takych jedlach. Neviem, preco sa v dnesnej dobe treba hrat na nejakych sofistikovanych kucharov. Maja
mariamuranyiova
25.3.2014 17:08 | |
+6 -1
Myslim si, ze ako rychla vecera v pohode. Nikomu neublizi. Vyrastli sme na takych jedlach. Neviem, preco sa v dnesnej dobe treba hrat na sofistikovanych kucharov. Maja
00matula
8.3.2014 11:27 | |
+4 -1
vyzera to chutno, uz aj to idem urobit, az na ten syr..:) kedy ho tam dat? so smotanou, ci? :)
dobruchut.sk
10.3.2014 09:45 | |
+4 -0
ano, syr ide s kukuricou a smotanou
00matula
25.3.2014 21:48 | |
+10 -4
no vyskusala som, ale nemala som taveny syr po ruke, tak som dala tvrdy, no mozem povedat, ze nam chutilo,a recept putuje do zbierky..:)