Pridať recept

Zeleninová frittata

ingrediencie

150 g
mrazený hrášok
200 g
špenát
200 g
cuketa
1 zväzok
jarná cibuľka
trochu
petržlenová vňať
3 stonky
tymian
3 ks
vajce
75 ml
mlieko
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
muškátový oriešok
1 PL
olivový olej

postup

1.
Hrach a špenát necháme rozmraziť. Cuketu umyjeme a nastrúhame na hrubšom strúhadle. Jarnú cibuľku očistíme a nakrájame nadrobno. Petržlenovú vňať a tymian nasekáme.
 
2.
V miske rozmiešame vajíčka s mliekom. Pridáme soľ, korenie, muškátový oriešok a nasekané bylinky. Rúru vyhrejeme na 180°C. V panvici rozpálime olej, pridáme zeleninu a krátko ju opražíme.
3.
Opečenú zeleninu preložíme do zapekacej misy a vložíme do vriacej rúry. Po 5 minútach prilejeme k zelenine vajíčkovú zmes a pečieme ďalších 25 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.