Pridať recept

Guláš z rybieho filé

ingrediencie

750 g
rybie filé
60 g
tuk
250 g
cibuľa
20 g
slanina
1 ks
cesnakové strúčiky
2 PL
mletá červená paprika
50 g
rajčiakový pretlak
1 PL
červené víno
podľa chuti
soľ, petržlenová vňať

postup

Na tuku opražíme nasekanú cibuľu a pokrájanú slaninu,pridáme rozotretý cesnak so soľou,mletú papriku a rajčiakový pretlak,pomiešame,podlejeme a necháme povariť.Do vriacej vody vložíme na kocky pokrájanú rybu a prikryté pomaly udusíme do mäkka.Nakoniec dosolíme,ochutíme vínom a pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.Podávame so zemiakmi.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať