Hovädzie mäso so zeleninou
4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie mäso
1
ks
cibuľa
trochu
olej
štipiek
mleté čierne korenie
1
KL
mletá červená paprika
2
stonky
zeler
2
ks
mrkva
2
ks
zemiaky
2
KL
cesnaková pasta
1
PL
paprikový krém
trochu
mäsový vývar
1
PL
maslo
postup
1.
Cibuľu ošúpeme, rozpálime na oleji vo väčšom hrnci. Pridáme na väčšie kocky nakrájané mäso, soľ, korenie a krátko ho opečieme. Posypeme mletou červenou paprikou, premiešame a prilejeme horúci vývar. Prikryté dusíme na miernom ohni takmer do mäkka.
2.
Zeler, mrkvu a zemiaky ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky a opražíme ich na rozpálenom masle v panvici. Takto pripravené zeleninu a zemiak preložíme do hrnca k mäsu, dochutíme ho cesnakovou pastou a paprikovým krémom. Prilejeme ešte trochu vývaru, dochutíme soľou a varíme domäkka.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.