Restovaná pečeň
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kuracia pečeň
1
ks
cibuľa
1
dl
olej
trochu
mleté čierne korenie
trochu
rasca
podľa chuti
soľ
trochu
petržlenová vňať
trochu
majorán
postup
1.
Na oleji opražíme očistenú a nadrobno pokrájanú cibuľu. Potom pridáme pečeň pokrájanú na malé kocky.
2.
Zmes okoreníme, posypeme rascou a restujeme asi 4 minúty. Pečeň už iba osolíme, premiešame, dochutíme majoránom. Posypeme petržlenovou vňaťou.
3.
Podávame so cherry paradajkami.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.