Pridať recept

Hovädzie mäso na ukrajinský spôsob

ingrediencie

450 g
hovädzie stehno
2 ks
cibuľa
60 g
tuk
1 ks
bobkový list
3 ks
celé nové korenie
1 KL
cukor
100 g
zeler
150 g
mrkva
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Cibuľu pokrájame na kolieska,speníme na tuku,pridáme na kúsky pokrajané mäso,podlejeme a varíme prikryté štvrť hodiny.Podusené mäso posolíme,okoreníme,pridáme bobkový list,celé nové korenie,rajčinový pretlak a cukor,trochu podlejeme vodou a prikryté udusíme do mäkka.
 
2.
Zeler a mrkvu pokrájame,v osolenej vode uvaríme do mäkka,precedíme a zamiešame do mäsa.Podávame so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať