FOTORECEPT: Zeleninové rizoto s valeriánkou poľnou
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
valeriánka poľná
3
ks
mrkva
2
stonky
stonkový zeler
1
hrnček
ryža
2
hrnčeky
voda
2
hrste
hrášok
2
hrste
kukurica
soľ
olej
postup
1.
Cibuľku očistíme a nakrájame na malé kúsky. Orestujeme na rozpálenom oleji.
2.
Pridáme očistenú a nakrájanú mrkvu, stonkový zeler, kukuricu a hrášok.
3.
Na záver pridáme 1 hrnček ryže a všetko to zalejeme 2 hrnčekmi horúcej vody.
4.
Posolíme (1-2KL) a prikryté varíme na miernom ohni kým sa vyparí voda.
5.
Na záve ruž len pridáme opláchnutú valeriánku poľnú, ktorú sme si natrhali na menšie časti. Premiešame a môžeme podávať.
6.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.