Krakovská roštenka
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzia roštenka
80
g
tuk
1
ks
cibuľa
2
ks
kyslá uhorka
10
g
sušené huby
10
g
hladká múka
podľa chuti
sardelová pasta
podľa chuti
soľ,mleté čierne korenia,
0,1
dl
vývar
postup
1.
Mäso umyjeme,narežeme na rezne,po okrajoch trochu narežeme,osolíme,okoreníme.Potom roštenky opečieme z oboch strán na rozpálenom tuku a vyberieme.Do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu,uhorky a pokrájané huby a trochu sardelovej pasty.
2.
Do takéhoto základu vložíme roštenky,trochu podlejeme vývarom a dusíme.Počas dusenia podlievame.Mäkké mäso vyberieme,šťavu vydusíme na tuk,zaprášime múkou,opražíme,zalejeme vodou a dobre povaríme a nalejeme na mäso.Podávame so zeleninou alebo ryžou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.