Pridať recept

Bačova polievka

ingrediencie

50 g
tuk
250 g
zemiaky
50 g
hladká múka
5 g
mletá červená paprika
1,5 litre
voda
75 g
bryndza
100 g
údený syr
2 dl
kyslá smotana
podľa chuti
kúsok masla,petržlenová vňať
podľa chuti
rasca, soľ

postup

Nadrobno posekanú cibuľu opražíme na tuku,pridáme na kolieska pokrájané zemiaky,opražíme,zaprášime múkou a opäť popražíme.Potom pridáme mletú papriku a rascu,zalejeme vodou,osolíme a varíme.Keď sú zemiaky mäkké,polievku pretrieme a zamiešame do nej bryndzu, údený syr a maslo.Hotovú ochutíme petržlenovou vňaťou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať