Pridať recept

Losos v smotanovej omáčke s rozmarínom

Losos v smotanovej omáčke s rozmarínom
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

80 dkg
losos
1 dl
olivový olej
1 dl
suché biele víno
1 ks
cesnakové strúčiky
3 dl
smotana
2 ks
citrón
1/2 dl
vývar rybí
podľa chuti
soľ,korenie,rozmarín

postup

1.
Rozmarín a nakrájaný cesnak dáme do panvice zľahka vymastenej olejom,pridáme porcie lososa a krátko z oboch strán opečieme do zlatista.Prelejeme bielym vínom,necháme odpariť,zmiernime oheň,podlejeme vývarom,ochutíme citrónovou šťavou a podusíme.
 
2.
Mäso vyberieme a dáme do tepla.Šťavu zahustíme smotanou,podľa chuti osolíme,okoreníme a krátko povaríme.Mäso dáme na tanier a prelejeme omáčkou.Podávame so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať