Morčacie rezne s broskyňami a syrom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
morčacie prsia po 150g
4
ks
zavárané broskyne
4
ks
údený syr
1
dl
šťava z kompótu
5
cl
brandy
podľa chuti
soľ,maslo
postup
1.
Umyté a osušené mäsom naklepeme a osolíme.Panvicu,ktorú sme predtým vymastili obrúskom s troškou masla zahrejeme.Vložíme mäso a pomaly ho opečieme do ružova.Potom mäsom obrátime,na každú porciu položíme odkvapkanú polku broskyne,pridáme plátok údeného syra,zakryjeme pokrievkou a necháme zapiecť.
2.
Potom mäsom vyberieme a upravíme na tanieri.Do výpeku môžeme pridať šťavu z kompótu,prípadne brandy.Ako prílohu podávame zemiaky,ryžu,zemiakovú kašu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.