Bravčový bôčik s brokolicou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
60
dkg
bravčový bok
podľa chuti
mletá pálivá paprika
40
dkg
brokolica
podľa chuti
soľ
maslo
postup
1.
Bravčový bok vykostíme a mäso nakrájame na dlhšie pruhy,ktoré osolíme,potrieme troškou pálivej papriky,zatočíme,previažeme niťou,napichujeme na špajle.Vkladáme na panvicu a pomaly smažíme zo všetkých strán.
2.
Brokolicu umyjeme,rozoberieme na ružičky,povaríme krátko v osolenej vode,scedíme,necháme odkvapkať.Všetko urovnáme na tanieri a pridáme kúsok masla na zjemnenie chuti.Ako prílohu môžeme podávať zemiaky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.