Ryba so slaninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
ryba
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
1
ks
jarná cibuľka
150
g
prerastená slanina
trochu
petržlenová vňať
trochu
citrón
postup
1.
Filety rýb osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a na oleji opražíme z oboch strán do zlatista.
2.
Ryby vyberieme a na oleji opražíme pokrájanú slaninu a nadrobno pokrájanú cibuľku, vyberieme a odložíme nabok.
3.
Ryby pripravíme na tanier, posypeme zmesou zo slaniny a cibuľky pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame s čerstvou zeleninou. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.