Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové jazyky s cesnakom

ingrediencie

5 ks
bravčový jazyk
10 strúčikov
cesnaku
3 ČL
grilovacie korenie
maslo na vymastenie
soľ

postup

1.
Jazyky uvaríme v slanej vode do mäkka asi 1 hodinu.
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Zdroj: eruska25
 
2.
Po uvarení preložíme do studenej vody.
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Zdroj: eruska25
3.
Olúpeme ich a nakrájame.
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Zdroj: eruska25
4.
Zapekaciu misu vymažeme maslom a poukladáme nakrájané jazyky. Pretlačený cesnak zmiešame s grilovacím korením, touto zmesou natrieme jazyky.
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Zdroj: eruska25
5.
Podlejeme troškou vody.
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Zdroj: eruska25
6.
Pečieme v rúre asi 15 minút.
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Zdroj: eruska25
7.
Jedli sme to s kremžskou horčicou a chlebom.
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Fotorecept: Bravčové jazyky s cesnakom
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...