Pridať recept

FOTORECEPT: Praženica s mozočkom

ingrediencie

bravčový mozoček a miecha
cibuľa
vajce
soľ
korenie

postup

1.
Z mozočka odstránime blanu a nakrájame ho.
Fotorecept: Praženica s mozočkom
Fotorecept: Praženica s mozočkom
Zdroj: eruska25
 
2.
Na oleji alebo masti opražíme cibuľu, pridáme mozoček a spolu dobre popražíme.
Fotorecept: Praženica s mozočkom
Fotorecept: Praženica s mozočkom
Zdroj: eruska25
3.
Pridáme vajíčka, osolíme, okoreníme a vymiešame na praženicu.
Fotorecept: Praženica s mozočkom
Fotorecept: Praženica s mozočkom
Zdroj: eruska25
4.
Natrieme na krajec chleba alebo naložíme na tanierik a k tomu chlebík.
Fotorecept: Praženica s mozočkom
Fotorecept: Praženica s mozočkom
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
23.4.2016 02:50 | |
+12 -0
Tak toto by som si dal hned! Ako malý som sa toho nevedel dočkat na zabíjačkách u svojich starých rodičov. Keď sa náhodou stalo, že prasiatko nepadlo hneď a muselo byť strelené za ucho malorážkou, tak som bol nešťastný, lebo som vedel, že mozočky budú všade, len nie na cibuľke s vajíčkami. hahaha! Ale veru, rád by som si ešte dal.
Anonymný nick
5.2.2014 14:34 | |
+10 -36
to je hnus! TO JE HNUS!!!! (n) (n) (n)
bozenakacmarova
6.2.2014 14:16 | |
+22 -4
vynikajúce jedlo
Anonymný nick
22.3.2014 21:12 | |
+19 -3
ty debil tvoj ksicht je hnus >:(
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...