Pridať recept

Vyprážaný kapor so zázvorom

ingrediencie

600 g
kapor
1 štipka
soľ
2 g
celý zázvor
1 ks
cibuľa
1 ks
strúhanka
2 ks
vajce
2 hrnčeky
múka
2 strúčiky
cesnaku
150 g
olej
1 PL
sójová omáčka

postup

1.
Deň pred prípravou namočíme zázvor do vody. Zmäknutý zázvor posekáme nadrobno, pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, rozotretý cesnak a speníme na rozpálenom oleji. Zalejeme sójovou omáčkou.
 
2.
Osolené porcie kapra narežeme a obalíme v múke, vajci a strúhanke. Rybu vložíme do rozpáleného oleja a pražíme do zlatista. Hotovú rybu vyberieme a polejeme pripravenou horúcou zázvorovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať