Pridať recept

Pečený plnený kapor so zemiakmi

ingrediencie

600 g
kapor
1 štipka
soľ
3 ks
paprika
40 g
mrkva
120 g
slanina
400 g
olúpané zemiaky
2 dl
sladká smotana
100 g
maslo
10 g
mletá červená paprika

postup

1.
Osolené porcie kapra narežeme a cez zárezy do kapra vložíme prúžky nakrájaných paprík, mrkvy a slaniny.
 
2.
Olúpané zemiaky pokrájame na kolieska a uložíme do vymasteného pekáča. Na zemiaky poukladáme porcie ryby zárezmi nahor, zalejeme smotanou, rozpusteným maslom a posypeme mletou červenou paprikou. Pečieme v rúre do červena a počas pečenia polievame šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať