Pikantná polievka z kapra
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hlava z kapra
1
ks
cibuľa
2
PL
olej
30
g
paradajkový pretlak
400
g
vykostené mäso z kapra
3
ks
sladkokyslá uhorka
2
ks
feferónka
trochu
šťava z citróna
trochu
kôpor
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
postup
1.
Z hlavy pripravíme vývar. Cibuľu nadrobno pokrájame a opražíme na oleji do zlatista. Zalejeme vývarom, pridáme paradajkový pretlak a krátko povaríme. Do základu pridáme na kocky nakrájané vykostené mäso z kapra, nadrobno pokrájané uhorky a feferónky.
2.
Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a namiernom ohni varíme 10 minút. Pred podávaním dochutíme citrónovou šťavou a posekaným kôprom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.