Pridať recept

FOTORECEPT: Výborná chrumkavá pečienka

ingrediencie

1 kg
bravčová pečienka
200 g
kukuričná strúhanka
1 balíček
grilovacie korenie
extra panenský olivový olej

postup

Fotorecept: Výborná chrumkavá pečienka
Fotorecept: Výborná chrumkavá pečienka
Zdroj: vacica
 
1.
Pečienku nakrájame na menšie plátky
Fotorecept: Výborná chrumkavá pečienka
Fotorecept: Výborná chrumkavá pečienka
Zdroj: vacica
 
2.
Každý plátok najprv poriadne posypeme grilovacím korením a potom obalíme v kukuričnej strúhanke.
Fotorecept: Výborná chrumkavá pečienka
Fotorecept: Výborná chrumkavá pečienka
Zdroj: vacica
3.
Zapekaciu misu potrieme olivovým olejom a poukladáme do nej kúsky pečienky. Pečieme pri 200 stupňoch približne 45-50 minút, kým je pečienka krásne chrumkavá a z vnútra mäkká.
Fotorecept: Výborná chrumkavá pečienka
Fotorecept: Výborná chrumkavá pečienka
Zdroj: vacica
4.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Viete, prečo musíte dať pečienku pred varením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári,
Viete, prečo musíte dať pečeň pred varením do horúcej vody? Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, bude krásne jemná, mäkká a už nikdy nebude horká
Úžasne jemná pečienka, ktorá sa rozplýva na jazyku? Stačí dodržiavať tieto zásady a pripravíte vždy tú...