Jahňacia sviečková v ostro- sladkej marináde
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
ks
jahňací chrbát
1/8
liter
olej
1
ČL
ostrá horčica
3
PL
cukor
3
ČL
vínny ocot
1
štipka
kajenské korenie
postup
1.
Jahňacie necháme v chladničke cez noc pomaly rozmrznúť, potom ho vykostíme. Pripravíme nálev z horčice,oleja, cukru a octu, ktorým potierame jahňaciu sviečkovú a prikrytú ju necháme 2 hodiny odležať. Potom ju necháme odkvapkať.
2.
Mäso posypeme kajenským korením, položíme na rošt a grilujeme 15 minút. Neustále ho pri tom obraciame a potierame marinádou. Prílohy: mango omáčka, hlávkový šalát, ryža.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.