Pridať recept

Jahňacia sviečková v ostro- sladkej marináde

Jahňacia sviečková v ostro- sladkej marináde
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

1/2 ks
jahňací chrbát
1/8 liter
olej
1 ČL
ostrá horčica
3 PL
cukor
3 ČL
vínny ocot
1 štipka
kajenské korenie

postup

1.
Jahňacie necháme v chladničke cez noc pomaly rozmrznúť, potom ho vykostíme. Pripravíme nálev z horčice,oleja, cukru a octu, ktorým potierame jahňaciu sviečkovú a prikrytú ju necháme 2 hodiny odležať. Potom ju necháme odkvapkať.
 
2.
Mäso posypeme kajenským korením, položíme na rošt a grilujeme 15 minút. Neustále ho pri tom obraciame a potierame marinádou. Prílohy: mango omáčka, hlávkový šalát, ryža.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať