Plnené šampiňóny
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
šampiňóny
8
ks
anglická slanina
1
ks
cibuľa
1
ks
červená paprika
150
g
pečené hydinové mäso
1
ks
pór
2
PL
kyslá smotana
1
ČL
pikantná horčica
trochu
soľ
trochu
korenie
postup
1.
Šampiňóny očistíme, odstránime hlúbiky a vnútorné okraje klobúčikov. Odrezané časti pokrájame a zmiešame s nakrájanou cibuľou a paprikou.
2.
Zmes krátko podusíme. Po vychladnutí pridáme pokrájané mäso, pór, smotanu, horčicu, korenie a soľ.
3.
Šampiňóny naplníme, ovinieme plátkami slaniny, ktoré pripevníme špáradlami. Šampiňóny naskládame do pekáča a 10 minút dusíme v rúre.
Podobné recepty
Len v skladoch mal osem tisíc a kuchyňa bola druhá najhoršia, akú kedy Novák videl! Za kvalitu jedla však dostali jedno z najvyšších hodnotení
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.