Pridať recept

FOTORECEPT: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov

Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

4 ks
vypražené rezne
1 ks
cibuľa
1/2 kg
pasírované paradajky
3 strúčiky
cesnaku
2 PL
kečup alebo mäsová nátierka
1 ks
chilli
1 KL
provensálske korenie
soľ
olivový olej

postup

Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
 
1.
Na oleji orestujeme cibuľku a potom pridáme nakrájané rezne na malé kúsky. Restujeme 5 minút.
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
 
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
2.
Potom pridáme pasírované paradajky a dusíme aspoň 10 minút na jemnom ohni.
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Potom pridáme 2PL kečupu alebo hocijakej mäsovej nátierky (ja som použila domácu, ale môže byť kľudne nátierka Paľko alebo podobná pikantná nátierka).
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Na koniec pridáme 1 nasekané chilli,1 KL provensálskeho korenia a 3 strúčiky cesnaku.
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Fotorecept: Vynikajúca omáčka z nedeľných rezňov
Zdroj: ivet_hrabovska
5.
Chvíľu ešte podusíme a omáčka je hotová. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Výborná domáca omáčka z čerstvých paradajok
Výborná, domáca omáčka z čerstvých paradajok: Nielen na cestoviny
Čerstvé paradajky zo záhrady sú fantastické. Vynikajúce sú aj šťavy a varené omáčky z nich. Avšak,...
Ako uchovať paradajky na zimu?
Ako uchovať paradajky na zimu? Inšpirujte sa týmito receptami na domáci kečup, pretlak, omáčku i šalát
Vôňa paradajok nám pripomína slnečné leto, keď sme si pochutnávali na rôznych šalátoch a pochúťkach...
Cestoviny s omáčkou z čerstvých paradajok
Super rýchle cestoviny v omáčke z čerstvých paradajok: Jednoducho a delikátne ako z talianskej kuchyne
Poslednú várku čerstvých paradajok zo záhradky, môžete použiť na takúto rýchlu a lacnú dobrotu, za ktorú...
Domáci kečup bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Pripravte si domáci kečup z čerstvých paradajok: Bez konzervantov, s minimom soli a cukru
Každý, kto ochutnal domáce produkty z vlastnoručne dopestovaných alebo farmárskych paradajok vie, že ich chuť...
Cooking Bolognese Sauce
Inšpirujte sa talianskou kuchyňou - omáčka Bolognese!
Bolonská omáčka, pasta alla Bolognese alebo bolonské ragú. Áno, stále sme pri tej istej talianskej paradajkovej...
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.