Pridať recept

FOTORECEPT: Živánska pochúťka

3
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

3 plátky
bravčová krkovička
3 ks
cibuľa
150 g
klobása údená
100 g
slanina prerastaná
9 ks
zemiaky veľké
podľa chuti
kečup, soľ, korenie čierne mleté, horčica, olej, rasca

postup

1.
Pripravíme si suroviny.
Fotorecept: Živánska pochúťka
Fotorecept: Živánska pochúťka
Zdroj: dorisa
 
2.
Krkovičku umyjeme,naklepeme, pokrájame si cibuľu, slaninku a klobásku na plátky.
Fotorecept: Živánska pochúťka
Fotorecept: Živánska pochúťka
Zdroj: dorisa
3.
Na alobal položíme jednotlivé mäská, potom osolíme,okoreníme, potrieme horčicou a kvapneme trocha kečupu na každý plátok. Každé mäsko na iný alobal.
Fotorecept: Živánska pochúťka
Fotorecept: Živánska pochúťka
Zdroj: dorisa
4.
Potom na mäsko navrstvíme nakrájanú klobásku, cibuľu a slaninku.
Fotorecept: Živánska pochúťka
Fotorecept: Živánska pochúťka
Zdroj: dorisa
5.
Na koniec na vrch dáme pokrájané zemiaky, ktoré osolíme a posypeme rascou mletou. Môžeme pokvapkať olejom.
Fotorecept: Živánska pochúťka
Fotorecept: Živánska pochúťka
Zdroj: dorisa
6.
Jednotlivé mäsá na alobale zabalíme a dáme do pekáča, ktorý podlejeme vodou. Pečieme v rúre na 200 stupňov cca 45 minút.
Fotorecept: Živánska pochúťka
Fotorecept: Živánska pochúťka
Zdroj: dorisa
7.
Potom balíčky rozbalíme a necháme dopiecť,aby sa zemiaky opiekli. Zapekáme cca 15 minút.
Fotorecept: Živánska pochúťka
Fotorecept: Živánska pochúťka
Zdroj: dorisa
8.
Jedlo je upečené, prenesieme ho na tanier,kde si každý môže dochutiť, čím chce, pripadne podávame k nemu kyslú uhorku.
Fotorecept: Živánska pochúťka
Fotorecept: Živánska pochúťka
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
6.1.2014 10:56 | |
+18 -5
ja to robím tak že si mesko pokrájam na malé kocky a dám všetky ingrediencie totiž dám to všetko do jednej misky okrem zemiakov premiešam a nechám postať od večera do rána a tak to dám piest alobal trocha pomastím a nato ukladám zemiaky trocha ich osolím potom tu zmes a za zasa zemiaky zabalím to do alobalu a dáme piest do trúby
dorisa
6.1.2014 12:01 | |
+14 -10
aj to musi byt fajné, dakujem za komentár
Anonymný nick
30.1.2016 21:13 | |
+16 -7
Preco davas olej ked si meso pusti stavu.
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Stačí im hodinka a celá rodina sýta! Kuracie batôžky na spôsob živánskej, tak jednoduchý recept a výsledok úžasný
Stačí im hodinka a celá rodina sýta! Kuracie batôžky na spôsob živánskej, tak jednoduchý recept a výsledok úžasný
Jednoduché jedlá milujeme a toto je jedno z nich! Tieto výborné kuracie batôžky musíte vyskúšať.