Bravčová sviečkovica
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová sviečkovica
štipiek
soľ
štipiek
mleté farebné korenie
štipiek
mletá rasca
80
g
údená slanina
150
ml
mäsový vývar
2
KL
cibuľová pasta
1
KL
cesnaková pasta
trochu
olej
1
PL
papriková nátierka
postup
1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme papierovou utierkou a pokrájame na plátky. Dochutíme soľou, korením, rascou a opražíme v panvici z oboch strán.
2.
Pridáme nadrobno nakrájanú slaninu a opečieme ju. Prilejeme vývar, paprikovú nátierku, cibuľovú pastu a prikryté dusíme na miernom ohni domäkka. Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.