Hovädzie placky na chlebe
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
hovädzie mäso
1/2
hrnček
voda
trochu
hladká múka
trochu
strúhanka
trochu
tuk
trochu
soľ
postup
1.
Mleté mäso vymiešame s trochou vody a chvíľku necháme odležať, aby mäso nasiaklo. Osolíme, pridáme múku alebo strúhanku na zahustenie zmesi a formujeme vlhkými rukami malé ploché placky.
2.
Upravíme ich tvar a dáme na rozohriaty tuk z oboch strán opiecť. Placky podávame s chlebom alebo so zemiakmi a zeleninovým šalátom, príp. s ovocným kompótom.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.