Pridať recept

Panenka v cibuľovej omáčke

ingrediencie

400 g
bravčová panenka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté korenie štyroch farieb
1 ks
cibuľa
1/5 liter
zeleninový vývar
100 ml
smotana na varenie
2 KL
dijonská horčica
1 strúčik
cesnaku
30 g
maslo
2 PL
olej

postup

1.
Koreniny zmiešame v miske. Panenku predtým ako obalíme v koreninách umyjeme a osušíme.
 
2.
Pokladáme ju do zapekacej misky a pokvapkáme olejom a pečieme. V hrnci si zohrejeme maslo a pokrájanú cibuľu s cesnakom na ňom orestujeme. Neskôr podlejeme pripraveným zeleninovým vývarom.
3.
Varíme domäkka. Neskôr ho dochutíme dijónskou horčicou, mletým korením a rozmixujeme. Pridáme smotanu vymiešanu s troškou hladkej múky a pár minút ešte povaríme. Mäso podávame s pripravenou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
10 najklikanejších receptov na delikátnu panenku
Bravčová panenka: 10 najklikanejších receptov na delikátnu panenku
Vyberte si z tých najchutnejších receptov na populárnu bravčovú panenku.
Fotorecept: Bravčová panenka s vôňou zázvoru a grilovanou zeleninou
Jemná a šťavnatá panenka v troch fantastických receptoch
Bravčová panenka je výnimočný kúsok mäska a zaslúži si malú kulinársku oslavu.
Bravčová panenka
Ako na bravčovú panenku
Najkvalitnejší kúsok bravčového, ktorého príprava je super rýchla a jednoduchá, vás očarí svojou...
Bravčová panenka
Tieto si zamilujete: Bravčová panenka na 8 najlepších spôsobov, nielen na nedeľu!
Obľúbené jemné mäsko na 8 spôsobov, ktoré si zamilujete. Bravčová panenka ako ju máme najradšej.