Pridať recept

Mušketierske hovädzie plátky

ingrediencie

4 ks
hovädzie plátky
6 ks
paradajka
4 ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať
3 strúčiky
cesnaku
1 zväzok
bazalka
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
4 PL
olej

postup

1.
Paradajky sparíme, ošúpeme, rozkrojíme napoly a zbavíme semienok.
 
2.
Ošúpeme cibuľu a cesnak, opláchneme a nahrubo pokrájame petržlenovú vňať a bazalku.
3.
Mäso naklepeme, potrieme soľou a korením. Do rozohriateho oleja dáme mäso, zeleninu, bylinky a olivy, podlejeme a zakryté dusíme. Po 1,5 hodine odkryjeme a necháme šťavu vydusiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať