Živánska
4
porcie
100
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
zemiaky
250
g
bravčové pliecko
1
ks
klobáska
1
ks
cibuľa
1
ks
paprika
slanina
mleté čierne korenie
mletá červená paprika
grilovacie korenie
soľ
alobal
postup
1.
Očistíme si zemiaky a narežeme ich na tenšie plátky. Mäso, slaninu, klobásu, cibuľu a papriku taktiež narežeme na menšie časti.
2.
Všetko dáme do jednej misy. Osolíme a okoreníme.
3.
Zabalíme do alobalu (toto množstvo je na 4 porcie) a dáme do vyhriatej rúry na 180 stupňov piecť aspoň na 80 minút.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.