Datle v čokoláde
8
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
datle
30
g
mandle
Poleva
100
g
čokoláda na varenie
50
g
stužený tuk
20
g
pistácie
20
g
mandle
postup
1.
Každú datľu rozkrojíme po dĺžke a vyberieme kôstku (v obchode sa dajú kúpiť aj vykôstkované) a nahradíme ju pripravenou celou mandľou. Ďatle troška stlačíme, aby sme mandľu uzavreli.
2.
Nad vodným kúpeľom roztopíme čokoládu s tukom. Pripravené datle máčame do čokolády, buď obalíme iba polovičku alebo aj celú datľu. V miskách si pripravíme nasekané mandle a pistácie. Podľa chuti obaľujeme datle v orieškoch a položíme na papier na pečenie stuhnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.