Kurací šalát
4
porcie
105
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kura
voda
soľ
1,5
dl
olej
150
g
cibuľa
200
g
zelená paprika
300
g
paradajka
100
g
kečup
3
ks
sterilizovaná uhorka
2
ks
jablko
mleté čierne korenie
100
g
diétna saláma
reďkovka
2
ks
vajce
postup
Kura umyjeme a osolíme. Uvaríme ho alebo upečieme do mäkka. Po tepelnej úprave ho necháme vychladnúť, zbavíme ho kože, vykostíme a nakrájame ho na malé kocky. Z polovice cibule, oleja, zelenej papriky, paradajky a kečupu pripravíme lečo. Jablká, uhorku, kečup, kuracie mäso a ostatok cibule pomiešame a lečom, ktoré sme nechali vychladnúť. Dochutíme korením a soľou. Pripravený šalát necháme odstáť, rozdelíme ho na porcie, obložíme kolieskami salámy, reďkoviek a vajíčkami, ktoré sme uvarili a nakrájali.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.