Dusené paradajky s bielou rybou
2
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
paradajka
3
strúčiky
cesnaku
1
ks
cibuľa
3
PL
olivový olej
morská soľ
mleté čierne korenie
vývar
bazalka
250
g
biela ryba
1
KL
sušené bylinky
postup
Najskôr osolíme plátky ryby, okoreníme ich a necháme asi 20 minút odstáť. Potom ich naparíme. Cibuľu nakrájame a prudko ju opražíme na olivovom olej. Rozpolíme paradajky, zbavíme ich zrniek a plody nakrájame a spolu s plátkami cesnaku pridáme k cibuli. Okoreníme a osolíme, riadne premiešame, potom podlejeme vývarom a dusíme domäkka. Rybu, ktorú sme naparili uložíme na udusené paradajky, posypeme sušenými bylinkami a nakoniec ako ozdobu použijeme bazalku.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.